Magyarország: WC bérlés és konténer bérlés, üveg és homlokzat tisztítás és csarnokok, épületek és építkezések takarítása

 

 

tisztítás, takarítás

epitkezesek

Teljes WC bérlés és konténer bérlés

  

homlokzatok

autószállítás

Jarmüvek

 

Epület

 

 

Ipar, Speciális, különleges megrendelés

speciális/ különleges megrendelés

 

   

 

bérlés: szaniter létesítmények

toalettek

homlokzatok, épületek és építkezések takarítása, irodatakarítás és építkezések utáni tisztítás. Foto-Copyright: A. Prinz, Werbe-Redaktion www.werbe-redaktion.at

Startseite

WC pre invalidov

Immobilia Mad'arsko

Mobil esküvői WC

WC utánfutó

Impresszum, AGB

Party WC

 

bérlés: konténer

irodakonténer

 

 

 

konténer építkezéshez

Kaspcsolat M.P.A.

 

 

 

 

     

 

Magyarorszag MPA

MPA Nemetorszag

MPA Ausztria

MPA Portugalia

MPA Szlovakia

Lengyelorszag MPA

MPA Csehország

Szlovenia MPA-Service

 

Visitors since 17.5.2006:

 

Magunkról

 

 

  Cégünk 1995-ben alakult és jelenleg kb. 1500 munkatársat foglalkoztat. Cégünk Ausztriában, Németországban, Lengyelországban, Portugáliában, Szlovákiában, Csehországban és Magyarországban tevékenykedik.

Jelenleg kb. 800 vevővel ápoljuk a kapcsolatot – a nagyipartól a háztartásokig. A tisztítás széles skáláját kínáljuk – mint például irodatakarítás, üveg és homlokzat tisztítás, szőnyegtisztítás, különleges és ipari tisztítás,építkezések takarítása, épületek és közlekedési eszközök takarítása. Átvállaljuk házak gondozását és a téli karbantartást is.

Bérbeadunk mobil WC kabinokat és mosdókat építkezésekre, rendezvényekre, szabadidős és üdölőhelyekre, továbbá irodakonténert és konténert építkezésekhez.

Természetesen az Ön személyes kérését bármikor kötelezettségek nélkül teljesítjük – hívjon minket, küldjön faxot vagy kérését juttassa el e-mailen. Várjuk szíves érdeklődését.

 

 

   
    Zurück zur Startseite
    Kaspcsolat MPA
Impresszum        

Impresszum

 

Kiadó és a www. mpa-service.com honlap tartalmának felelőse: M.P.A. Dienstleistungs GmbH, e-mail: office@mpa-service.com  

Információs kötelezettség:

M.P.A. - Servicos de Limpezas Lda.
Caminho de Santo Antonio, 70
Edificio Aquariano Loja E
9000-187 Funchal
Portugal
 Tel  00351 291 757 170
Fax 00351 291 759 759
 
Firmenbuchnummer : Cons.Reg. Commercial do Funchal n° 2349
Steuernummer    PT 511085923

Webmaster,  kialakítás, kiadó és webgondozás: Werbe-Redaktion, Annemarie Prinz, Berggasse 12, A-7023 Pöttelsdorf, Tel.: 0043-0676-41 82 271, Internet: www.werbe-redaktion.at e-mail: office@werbe-redaktion.at

Utalás: Az M.P.A. vagy a Webmaster írásos beleegyezése nélkül nem engedélyezett a weblapot vagy annak részeit lemásolni és továbbítani. A teljességért, helyességért és aktualitásért semmilyen felelősséget nem vállal. Kéréseiket és észrevételeiket  szívesen fogadjuk.

Elhatárolódás: Az 1998. május 12-én a hamburgi bíróság úgy határozott, hogy egy link elhelyezése a linkelt oldal tartalmáért való felelősséget is magával vonja. Ez csak úgy kerülhető el, hogyha határozott elhatárolódás történik ezektől a  tartalmaktól. A www.mpa-service.com oldalon a linkek más internetes oldalakhoz vezetnek. Ezekre a linkekre vonatkozóan: Szeretnénk nyomatékosan hangsúlyozni, hogy nincs semmiféle befolyásunk a linkelt oldalak kialakítására vagy tartalmára. Ezért határozottan elhatárolódunk minden, a mi oldalunkon megtalálható, linkelt oldal tartalmától. Ez a kijelentés az mpa-service.com minden oldalára és annak tartalmára  érvényes, melyekhez bannerek vezetnek.

garancia nélkül

   
Zurück zur Startseite
    Kaspcsolat MPA